Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

I dalje se radi na izvedbenim projektima na građevinskom i EE podsustavu čija završenost je procijenjena na otprilike 45%. Na PU i SS podsustavu još nije definiran podizvođač. Radovi su započeli na izmještanju instalacija na fazi C i izvedbi pilota za nadvožnjak Križevci.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 0%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Radovi napreduju predviđenom dinamikom. Na tunelu Kamenice ostalo je još 98m za bušenje da bi tunel bio probušen do kraja. Na tunelu Debeli brijeg izrađuje se obloga tunela. Dovršenost svih dijelova tunela je 48% Trasa je trenutačno na dovršenosti od 63%, dok su objekti na 37%.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 39%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Radovi na objektima zaostaju otprilike 3 mjeseca, zbog potrebe uvođenja arheološkog nadzora. Radovi na trasi teku planirano, te je završen prvi sloj nasipa do 15+270.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 29%

HŽ Zaprešić-Zabok

Radovi na Građevinskom i EE podsustavu su završeni 100% i neće se dovršavati do mjesec dana prije tehničkog pregleda. Radovi na PU i SS podsustavu su dovršeni 87% i na njima se nastavlja raditi i dalje.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 95%

Obilaznica Zaprešića

Radovi su završeni i obavljen je tehnički pregled. Čeka se uporabna dozvola.

Stanje projekta
Projekt dovršen 100%

Pelješki most

Radovi napreduju prema planiranoj dinamici. Očekuje se završetak radova na sjevernoj (kopnenoj strani) do kraja 6.mj, te se po završetku prelazi na južnu (pelješku stranu).

Stanje projekta
Dovršenost projekta 63%

O nama

Kad smo kretali prije 25 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzultanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 25 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 25 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710