Hž Križevci - Koprivnica - državna granica

Nastavljeni su radovi mostu Drava, dionici C – trasa , dionici A- vijadukt Carevdar, Komare i vijadukt Vojakovački Kloštar te denivelaciji Lepavina 2.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 5.5%

Pelješki most

Završeno je asfaltiranje prvog sloja kolnika na desnoj strani mosta i djelomično je dovršena hidroizolacoija na lijevoj strani mosta.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 88.5%

Pristupne prometnice Pelješkom mostu

Intenzivno se izvode radovi na čvoru Brijesta. Na tunelu Debeli brijeg završeno je 89% hidroizolacije i 83% betonske obloge. Započeli su radovi na podvožnjaku Duboka i vijaduktu Doli a nastavili se na mostovima Dumanja jaruga I i II.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 56.5%

Frkaševac – Bjelovar brza cesta 1. Faza

Na mostu "Javorovac" montirani su svi nosači, na "Bolčanskom Lugu" montirana je skela, na mostu "Nabusnice" pripremljeni su montažni nosači , dok su na mostu "Bolč šuma" nosači u pripremi. Svi nasipi na objektima bit će završeni do kraja godine.

Stanje projekta
Dovršenost projekta 49%

O nama

Kad smo kretali prije 26 godina kao suradnici tvrtke GTZ u Mostaru kao konzultanti na obnovi grada Mostara,  nitko nije znao da će se Centar za organizaciju građenja pretvoriti u ovo što je danas. Snovi su postojali, ali su bili jako daleko. Međutim ni u tim snovima nije bilo 25 zaposlenih stručnjaka, odrađenih 256 projekata,  poslovna zgrada u Gračanskoj cesti 39 , podružnice u Splitu i Slavonskom Brodu i to sve u 26 godina postojanja. Djelatnosti u tih svih 26 godina se nisu mjenjale, ali u različitim periodima postojanja tvrtke bio je različiti naglasak na svaku od četri osnovne djelatnosti, :

                        – stručni nadzor nad izgradnjom građevina,

                        – projektiranje građevina,

                        – upravljanje projektima izgradnje građevina

                        – i procijene nekretnina.

Uz te četiri djelatnosti, kroz godine su se razvijale i dodatne djelatnosti u skladu s razvojem i potrebama građevinske djelatnosti  i to  konzultacije vezane uz energetsku učinkovitost i sudska vještaćenja.

Danas je Centar za organizaciju građenja jedna od vodećih tvrtki u svojm djelatnostima na području Republike Hrvatske, s mnoštvom uspješnih referenci za koje, prije 25 godina, nismo mogli ni zamisliti da će pomoći u stvaranju nove i bolje Republike Hrvatske. Infrastruktura pomoću koje je Hrvatska danas razvijenija i dostupnija nego ikada prije, veliki broj izgrađenih stambenih jedinica u kojemu su mlade obitelji ispunile sam o svom novom domu, te izgrađeni pogoni pojedinih tvrtki koje i danas uspiješno doprinose razvoju Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti

Statistika

0
Broj godina iskustva
0
Bruto površina projekata stambene izgradnje
0
Dužina prometnica u projektima infrastrukure
0
Broj odrađenih projekata

Kontakt

Kontaktirati nas možete na:

Adresa: Gračanska cesta 39

Broj telefona: 01/4646 710